STADSLAB

Bestuur

Lees meer

Bestuur

Stadslab Leiden heeft eind 2017 een bestuurswisseling gehad! Nieuwe gezichten, nieuwe ideeën, nieuwe geluiden…

Lex van Delden (voorzitter) – Ik ben sinds januari 2016 bestuurslid bij Stadslab. Ik werk als onderzoeker en docent bij Leyden Academy on Vitality and Ageing. Bij ‘Leiden steeds leuker’, het credo van Stadslab Leiden, denk ik vooral aan het verleiden tot meer sociale interactie en een actieve leefstijl door het uitdagend en spannend maken van de omgeving (zowel fysiek als sociaal). Ik wil me graag richten op het versterken van het netwerk van Stadslab Leiden.

Sigrid Jansen (secretaris) – Na ruim een jaar actief geweest te zijn voor Stadslab Breestraat2022, ben ik toegetreden tot het bestuur van Stadslab. Mijn drijfveer is om samen met enthousiaste mensen leuke initiatieven voor Leiden te ondersteunen en uit te voeren. Bij deze nodig ik je uit om deel te nemen aan een van de vele initiatieven van Stadslab.

Roel Lochmans (penningmeester) – In het dagelijks leven begeleid ik ondernemers op het gebied van financiën en belastingen. Mijn passie ligt in de historie van de Leidse regio en duurzaamheid. Samen leven, samen werken. :-) 

Gonny van Alewijk (algemeen bestuurslid) – Ruim 20 jaar geleden kwam ik voor de liefde naar Leiden. Nu woon ik vlakbij en ben met die Leidse liefde getrouwd. Ik ben freelance communicatieadviseur en wil graag mijn liefde voor Leiden gebruiken om Leiden nog mooier en leuker te maken. Eerder met ‘De Ziel van Leiden’, nu stop ik mijn energie via het bestuur in Stadslab. Samen met jullie wil ik meewerken aan prachtige, wilde en creatieve dromen en sociale, groene en multiculturele plannen en projecten!

Dorien Hooman (algemeen bestuurslid) – Ik woon al 40 jaar in en nabij Leiden en heb er mijn hart verpand. Ik heb Stadslab leren kennen via De Ziel van Leiden, het stripboek waar ik aan heb meegewerkt. Via de sessies die we organiseerden leerde ik veel mensen kennen en Leiden vanuit verschillende aspecten te zien. Mijn passie ligt bij cultuur, kunst, geschiedenis, dans en muziek (ik speel accordeon en zing in de Leidse klezmerband Di Krenitse). Ik word erg warm van zaken als burgerparticipatie, circulaire economie en sociaal ondernemen. Leiden heeft al heel veel te bieden, maar natuurlijk kan het allemaal nog leuker, mooier, duurzamer, socialer……

Het bestuur is te bereiken via info@stadslableiden.nl.