STADSLAB

Bestuur

Lees meer

Bestuur

Stadslab heeft een nieuw bestuur! Nieuwe gezichten, nieuwe ideeën, nieuwe geluiden…

Lex van Delden – Ik ben sinds januari 2016 bestuurslid bij Stadslab. Ik werk als onderzoeker en docent bij Leyden Academy on Vitality and Ageing. Bij ‘Leiden steeds leuker’, het credo van Stadslab Leiden, denk ik vooral aan het verleiden tot meer sociale interactie en een actieve leefstijl door het uitdagend en spannend maken van de omgeving (zowel fysiek als sociaal). Ik wil me graag richten op het versterken van het netwerk van Stadslab Leiden.

Sigrid Jansen – Na ruim een jaar actief geweest te zijn voor Stadslab Breestraat2022, ben ik dit voorjaar toegetreden tot het bestuur van Stadslab. Mijn drijfveer is om samen met enthousiaste mensen leuke initiatieven voor Leiden te ondersteunen en uit te voeren. Bij deze nodig ik je uit om deel te nemen aan een van de vele initiatieven van Stadslab.

Tahira Limon – Mijn naam is Tahira Limon, een geboren en getogen Leidenaar.
De afgelopen 10 jaar brachten studie en werk mij naar Rotterdam en Amsterdam. Sinds kort woon ik weer in Leiden en met m’n gezin herontdek ik deze prachtige stad. Wat gebeurt er veel! Met een achtergrond in PR-, woordvoering en citymarketing is het mijn missie als bestuurslid om Leiden verder op de kaart te zetten.

Roel Lochmans 

Pepijn Smit – Ik ben Pepijn Smit en in 1983 geboren in Zoeterwoude. Nu, via een omweg langs Amersfoort en Amsterdam, ben ik een gelukkige inwoner van Leiden. Als artistiek leider van stadsgezelschap PS|theater werk ik op de meest uiteenlopende bijzondere plekken: van De Kooi tot de Leidse Schouwburg, van de Mors tot de Pieterskerk, van de Burcht tot Begraafplaats Groenesteeg. En steeds kom ik mensen tegen die iets hebben met de stad. Of het nu oude of nieuwe Leidenaren zijn, jong en oud voelt zich betrokken bij het reilen en zeilen van Leiden. Dat maakt de stad en dat vind ik heel mooi. Met Stadslab werk ik graag met deze mensen samen om Leiden nog leuker te maken.

Lot Vegter – Ik werd in juni 2014 projectcoördinator van het Stadslabproject 71×071 en sindsdien ben ik blijven plakken. Ik ben initiator van Stadssessies Leiden en vrijwilliger voor het project De ziel van Leiden. Het mooiste aan Stadslab vind ik het betrokken netwerk. Er is altijd wel iemand die wil helpen om een mooi idee voor de stad een stap verder te brengen.

Aldert de Vries – Sinds enkele jaren woon ik met mijn gezin in de binnenstad van Leiden, waar ik met veel plezier geniet van alle initiatieven die zich elke week weer in de stad openbaren. Beroepsmatig ben ik gefascineerd door stedelijk ontwikkeling. Ik zet mij in mijn vrije tijd graag in om goede ideeën voor de stad te helpen verwezenlijken.

Het bestuur is te bereiken via info@stadslableiden.nl.